Filmska akademija i ljetna škola engleskog jezika Malaga, Španjolska, 9-18 god., 7.-21.7.2024.

3.100,00

Ljetna škola engleskog jezika Malaga. Profesori – izvorni govornici, učenje, nova prijateljstva, kupanje i zabava!
Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Malaga očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice…Profesori su izvorni govornici  engleskog jezika (SAD) te je službeni jezik kampa engleski.

 • Drzava: Španjolska
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski, španjolski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Smještaj: Rezidencija
 • Trajanje: 2 tjedna
 • Uzrast: 9-18

Opis

Filmska akademija i ljetna škola engleskog jezika Malaga, Španjolska 9 – 18 godina, 7.-21.7.2024.

 

Malaga –  ljetni kamp engleskog jezika

 • Termin: 7.-21.7.2024.      

 • Lokacija: Malaga, Španjolska

 • Uzrast: 9 – 18

 • Trajanje: 2 tjedna (mogu se provesti i rezervacije za dulji boravak)

 • Profesori: izvorni govornici iz SAD-a

PROGRAM PREUZMI OVDJE!

LJETNA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA MALAGA 

Profesori – izvorni govornici, učenje, nova prijateljstva, kupanje i zabava! Osim visoko certificiranog tečaja, dobre zabave, kupanja, sportskih igara i natjecanja, u kampu Malaga očekuju vas razne radionice… Profesori su izvorni govornici engleskog jezika (SAD), a službeni jezik kampa je engleski. Budući da je kamp međunarodni, djeca će se družiti, učiti, provoditi vrijeme na nastavi i radionicama s djecom iz inozemstva (Njemačka, Francuska, Portugal, Ukrajina, Italija, Slovenija, Austrija…).

Školski centar i učionice nalaze se u istom kompleksu, a učenicima omogućava kvalitetno obrazovanje i smještaj na istom mjestu. Idealan je za mlade učenike koji traže kombinaciju slobodnog vremena, sporta i učenja jezika. Svi učitelji su izvorni govornici i imaju iskustva u podučavanju engleskog jezika.

Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Malaga očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice poput: origami, igre prerušavanja, radionica pečenja palačinki… 

 

DIDAKTIČKI PROGRAM I AKTIVNOSTI

Svi razredi i radionice održavaju se na engleskom jeziku. Također, tijekom obroka, drugih društvenih aktivnosti i u svakom trenutku, učenici i nastavnici koriste engleski za komunikaciju. Nastava je dinamična i s praktičnim pristupom. Ona uključuje, između ostalih vježbi, igre uloga koje se odnose na različite situacije, audiovizualne metode, dramske prikaze i pjesme. Program uključuje i razne radionice, kazališne, sportske i kulturno-zabavne aktivnosti. Sve se to izvodi na engleskom jeziku i u društvu naših profesora.

Kamp se odvija u opuštenom okruženju koje tjera studenta da razmišlja na engleskom te ga se koristi prirodno u svakom trenutku. Aktivnosti su pomno pripremljene i prilagođene svakoj školi kako bi polaznici unaprijedili razinu vladanja jezikom u svim aspektima: usmeno razumijevanje i izražavanje, gramatiku i vokabular, naglasak i smanjenje pogrešaka u komunikaciji na engleskom. Tema svakog tjedna je drugačija. Imamo edukativni materijal uz mnoštvo obrazovnih izvora kao što su video i audio zapisi.

 

TEST PREDZNANJA

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja. Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika prema stupnju znanja.  Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal – Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

 

SMJEŠTAJ

Nova studentska rezidencija u Malagi. Rezidencija je savršena za studente koji žele biti blizu centra grada i plaže. Također je okružen restoranima, barovima i trgovinama. Rezidencija također nudi zajedničke prostore s modernim dizajnom, čineći rezidenciju idealnim mjestom za druženje domaćih i međunarodnih studenata tijekom njihovog boravka u Malagi.

U rezidenciji ćete pronaći radne sobe, teretanu, kino, blagovaonicu, veliku terasu i bazen. Sve sobe su potpuno namještene i opremljene, imaju klima uređaj, vlastitu kupaonicu,Wi-Fi, sve usluge čišćenja i posteljinu.

Filmska akademija i ljetna škola engleskog jezika Malaga, Španjolska, 9-18 god., 7.-21.7.2024.

POGLEDAJTE VIDEO SMJEŠTAJA

MOGUĆNOST DODATNOG PROGRAM FILM MAKING

Filmski program unutar kampa održava vanjska institucija koja se primarno bavi obrazovanjem u sferi filma i režije.
Polaznici će kroz edukaciju proći sve faze izrade filma integralnim pristupom neformalnom obrazovanju koji uključuje različite vidove suvremene umjetnosti i drugih društvenih znanja – od filmske tehnike, dramaturgije filma i pisanja scenarija, režije, filmske fotografije, montaže, scenografije, kostimografije, itd.

Prije svega je cilj djecu zabaviti i produbiti njihov interes za filmskim stvaralaštvom te po završetku radionice održati „svečanu premijeru“ njihovog filma čime će se izraziti umjetnička kompetencija u svijetu beskrajne mašte polaznika ovog programa.

Nadoplata za program Film making (500,00 €)

https://www.bmovie.school/en/

 

OBROCI

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi buffet punog pansiona – doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

 

Izleti uz doplatu: 

 • Granada 130,00

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • 20 lekcija nastave/tjedno u grupama do 14 polaznika (1 sat = 50 min)
 • Testiranje znanja stranog jezika po dolasku
 • Školski materijal
 • Smještaj u kampusu
 • Puni pansion – (doručak, ručak, večera i užina)
 • Školski materijal i knjige
 • Certifikat i akademsko izvješće po završetku tečaja
 • Razgled Malage
 • 24-satni nadzor stručnog osoblja
 • Društvene aktivnosti u poslijepodnevnim satima
 • Transfer od zračne luke do škole
 • Zrakoplovnu kartu
 • Pratitelja putovanja na min. 8 polaznika

 

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Osiguranje
 • Izlet u Granadu
 • Dodatni program Film making

 

Pratitelj putovanja je profesor/ica stranog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnu luku škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama, te orijentacijska tura po kampusu.

Viza

Viza za ulazak u Španjolsku nije potrebna za hrvatske državljanje. Moguće je ući s osobnom iskaznicom ili putovnicom.

 

Ne znaš na kojoj si razini engleskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Filmska akademija i ljetna škola engleskog jezika Malaga, Španjolska, 9-18 god., 7.-21.7.2024.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)