Filmska akademija i ljetna škola španjolskog jezika Malaga, Španjolska, 9-18 god., 7.-21.7.2024.

3.100,00

Ljetna škola španjolskog jezika Malaga. Profesori – izvorni govornici, učenje, nova prijateljstva, kupanje i zabava!
Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Malaga očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice…Profesori su izvorni govornici  španjolskog jezika (Španjolska, Kuba i Argentina) te je službeni jezik kampa španjolski.

 • Drzava: Španjolska
 • Garantirani polazak: Da
 • Jezik: engleski, španjolski
 • Prijevoz: Zrakoplov
 • Smještaj: Rezidencija
 • Trajanje: 7.-21.7.2024.
 • Uzrast: 9-18

Opis

Filmska akademija i ljetna škola španjolskog jezika Malaga, Španjolska 9 – 18 godina: 7.-21.7.2024.

Malaga – ljetni kamp španjolskog jezika

 • Datum: 7.-21.7.2024.

 • Lokacija: Malaga, Španjolska

 • Uzrast: 9 – 18

 • Trajanje: 2 tjedna (mogu se provesti i rezervacije za dulji boravak)

 • Profesori: izvorni govornici iz Španjolske i Argentine 

PROGRAM PREUZMI OVDJE!

Osim samog visokocertificiranog tečaja, u kampu Malaga očekuje Vas dobra zabava, kupanje, sportske igre i natjecanja, razne radionice poput učenja glagoljice, origami, igre prerušavanja, radionica pečenja palačinki… Naši profesori su izvorni govornici španjolskog jezika (Španjolska, Argentina) te je službeni jezik kampa španjolski.

Školski centar i učionice su smješteni u istom kompleksu, te polaznicima omogućava kvalitetnu edukacije i smještaja na istom mjestu. Centar raspolaže sa zajedničkom prostorijom za druženje, teretanom, vanjskim bazenom, prostranim vrtom i terasom. Osiguran je puni pansion. Učenici su pod 24-satnim nadzorom našeg iskusnog osoblja. Jutarnji sati rezervirani su za učenje, a popodnevni za sportske i društvene aktivnosti te različite radionice.

Profesori su izvorni govornici iz Španjolske i Argentine.

Naučite španjolski jezik, zabavite se i doživite nezaboravno iskustvo u opuštenoj i ugodnoj atmosferi. Polaznici komuniciraju isključivo na španjolskom jeziku tijekom nastave, igara, aktivnosti, sporta i radionica koje provodimo. 

Idealan je za mlade polaznike španjolskog jezika koji traže kombinaciju slobodnog vremena, sporta i učenja jezika u prirodnom okruženju.  Svi nastavnici su izvorni govornici i imaju iskustvo u podučavanju španjolskog kao drugog jezika.

 

DIDAKTIČKI PROGRAM I AKTIVNOSTI

Svi razredi i radionice održavaju se na španjolskom jeziku. Također, tijekom obroka, drugih društvenih aktivnosti i u svakom trenutku, učenici i nastavnici koriste španjolski za komunikaciju. Nastava je dinamična i s praktičnim pristupom. Ona uključuje, između ostalih vježbi, igre uloga koje se odnose na različite situacije, audiovizualne metode, dramske prikaze i pjesme. Program uključuje i razne radionice, kazališne, sportske i kulturno-zabavne aktivnosti. Sve se to izvodi na španjolskom jeziku i u društvu naših profesora.

Kamp se odvija u opuštenom okruženju koje tjera studenta da razmišlja na španjolskom i ne prevodi sa španjolskog na engleski, već ga koristi prirodno u svakom trenutku. Aktivnosti su pomno pripremljene i prilagođene svakoj školi kako bi polaznici unaprijedili razinu vladanja jezikom u svim aspektima: usmeno razumijevanje i izražavanje, gramatiku i vokabular, naglasak i smanjenje pogrešaka u komunikaciji na španjolskom. Tema svakog tjedna je drugačija. Imamo edukativni materijal uz mnoštvo obrazovnih izvora kao što su video i audio zapisi.

 

TEST PREDZNANJA

Testiranje stupnja znanja provodi se online prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja. Grupe su formirane od 12 do 15 polaznika prema stupnju znanja.  Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal – Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

 

SMJEŠTAJ

Nova studentska rezidencija u Malagi. Rezidencija je savršena za studente koji žele biti blizu centra grada i plaže. Također je okružen restoranima, barovima i trgovinama. Rezidencija također nudi zajedničke prostore s modernim dizajnom, čineći rezidenciju idealnim mjestom za druženje domaćih i međunarodnih studenata tijekom njihovog boravka u Malagi. U rezidenciji ćete pronaći radne sobe, teretanu, kino, blagovaonicu, veliku terasu i bazen. Sve sobe su potpuno namještene i opremljene, imaju klima uređaj, vlastitu kupaonicu,Wi-Fi, sve usluge čišćenja i posteljinu.

Filmska akademija i ljetna škola španjolskog jezika Malaga, Španjolska, 9-18 god., 7.-21.7.2024.

POGLEDAJTE VIDEO SMJEŠTAJA

MOGUĆNOST DODATNOG PROGRAM FILM MAKING

Filmski program unutar kampa održava vanjska institucija koja se primarno bavi obrazovanjem u sferi filma i režije.
Polaznici će kroz edukaciju proći sve faze izrade filma integralnim pristupom neformalnom obrazovanju koji uključuje različite vidove suvremene umjetnosti i drugih društvenih znanja – od filmske tehnike, dramaturgije filma i pisanja scenarija, režije, filmske fotografije, montaže, scenografije, kostimografije, itd.

Prije svega je cilj djecu zabaviti i produbiti njihov interes za filmskim stvaralaštvom te po završetku radionice održati „svečanu premijeru“ njihovog filma čime će se izraziti umjetnička kompetencija u svijetu beskrajne mašte polaznika ovog programa.

Nadoplata za program Film making (500,00 €)

https://www.bmovie.school/en/

 

OBROCI

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi buffet punog pansiona – doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch-paket. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

 

IZLETI UZ DOPLATU: 

 • Granada 130,00 €

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • 20 lekcija nastave/tjedno u grupama do 14 polaznika (1 sat = 50 min)
 • Testiranje znanja stranog jezika po dolasku
 • Školski materijal
 • Smještaj u kampusu
 • Puni pansion – (doručak, ručak, večera i užina)
 • Školski materijal i knjige
 • Certifikat i akademsko izvješće po završetku tečaja
 • Razgled Malage
 • 24-satni nadzor stručnog osoblja
 • Društvene aktivnosti u poslijepodnevnim satima
 • Transfer od zračne luke do škole
 • Zrakoplovnu kartu
 • Pratitelja putovanja na min. 8 polaznika

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Putno osiguranje
 • Izlet u Granadu
 • Dodatan program Film making

 

 

Pratitelj putovanja je profesor/ica španjolskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je 24-satni nadzor, supervizija pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti. Profesori iz Južne Amerike i Španjolske polaznicima će  prenjeti znanje i praktične vještine španjolskog i američkog obrazovnog sustava.

 

Viza

Viza za ulazak u Španjolsku nije potrebna za hrvatske državljanje. Moguće je ući s osobnom iskaznicom ili putovnicom.

 

Škola i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Ne znaš na kojoj si razini engleskog/španjolskog jezika? Besplatno testiraj svoje znanje preko online testa Učilišta Amor Lingua i saznaj koliko dobro poznaješ engleski ili španjolski jezik?

Testiraj se na linku – OVDJE!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Filmska akademija i ljetna škola španjolskog jezika Malaga, Španjolska, 9-18 god., 7.-21.7.2024.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)