Online tečaj-Knjigovodstvo – Amor Lingua učilište

From 630,00

Opis

Online tečaj-Knjigovodstvo – Amor Lingua učilište

Diplomu i program edukacije za knjigovođu Učilišta Amor Lingua verificiralo je Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje.  

Tečaj se može pohađati online ili uživo!

Stručan knjigovođa je osoba koja je potrebna svakom poduzeću pa čak i onom najmanjem jer o njezinoj stručnosti i znanju u velikom postotku ovisi i uspjeh poslovanja.

Knjigovodstvo ima grane računovodstva poduzetnika, neprofitnih organizacija, obrtnika i proračuna te proračunskih korisnika. Svaka stavka i podjela te samo znanje knjigovodstva pruža nam veliku prednost u poslovnom svijetu, u situacijama kada se sami pronađemo u poziciji poslodavca ili kao knjigovođa određene tvrtke.

Knjigovodstvo podrazumijeva opisivanje, mjerenje i tumačenje ekonomskih aktivnosti određenih subjekata, koristi se specijalnim jezikom koji se temelji na sustavu načela standarda propisa. Knjigovodstvo nije samo igra brojeva i kalkulacija, puno je više od toga, pruža nam znanje o osnivanju tvrtke ili obrta, stavke plaćanja poreza, znanje o novim zakonima i propisima te pružanje poreznih savjeta. Sve to kad svedete u jedno dobijete osobu koja je prepuna znanja i vještina, vrlo precizna i sposobna osoba koja vam možete pružiti poslovni savjet koji vas možete dovesti do velike dobiti i uspjeha u poslovanju.

Edukacija knjigovodstva uvesti će nas u svijet brojeva i knjiženja, raznih zakona i propisa, načina vođenja poslovnih knjiga te obračuna plaća i izračuna oporezivanja. Upoznati će nas sa temeljnim financijskim izvještajima i svim pravima poduzetnika i pravnih te fizičkih osoba. Uz vrlo zanimljiv i poučan rad na nastavi, teoriju i vježbanje zadataka te uz malo truda i rada nakon ovog tečaja postati ćete knjigovođa spreman za rad i provođenje svog znanja na novim poslovnim pothvatima. Spretnost, znanje i vještine knjigovodstva vrlo često ovise o uspjehu u poslovanju.

Biti knjigovođa znači biti profesionalna osoba o kojoj ovisi uspjeh ili gubitak poduzeća, ovaj posao nije monoton i svakim danom pruža nova znanja, nove uspjehe i nova istraživanja u raznim djelatnostima. Zanimanje knjigovođe je vrlo traženo, koliko nekada tako i sada, svaka tvrtka želi imati sposobnu i stručnu osobu koja poznaje zakone i propise te je upućena u svijet poslovanja i knjiženja, kreativna osoba koja može pružiti  poslovni savjet svom poslodavcu.

Svi će polaznici naučiti koristiti odgovarajuće postupke u pripremi dokumentacije za knjigovodstvenu obradu, primijenit će zakonske propise pri obavljanju knjigovodstvenih poslova, koristit će računalne knjigovodstvene programe pri vođenju poslovnih knjiga, pripremit će i knjižiti knjigovodstvene podatke za mjesečnu, periodičnu i godišnju obradu, pripremit će dokumentaciju za sastavljanje financijskih izvještaja, primijenit će pravila uspješne poslovne komunikacije.

Karijera knjigovođe otvorit će Vam vrata brojnih tvrtki koje čekaju nove specijaliste!

Rb. Nastavna cjelina Broj sati: T Broj sati: PN Ukupno
1. Uvod u knjigovodstveno poslovanje 10 0 10
2. Temeljne knjigovodstvene kategorije i tehnike knjiženja 25 10 25
3. Analitička knjigovodstva 20 15 35
4. Novčano poslovanje (+ platne liste i obračun plaća) 10 10 20
5. Primjena računalnih programa u knjigovodstvu 5 15 20
SVEUKUPNO 70 50 120

 

Cijene programa:

Vrsta tečaja Opis programa Broj sati Cijena u eurima
Grupni tečaj knjigovodstvo 120 630 €
Online tečaj 1 na 2 knjigovodstvo 120 670 €
Online tečaj 1 na 1 knjigovodstvo 120 750 €

Upiši zanimanje knjigovođe u svoju radnu knjižicu!

POTREBNI DOKUMENTI ZA UPIS:

  • Domovnica ili rodni list
  • Osobna iskaznica
  • Svjedodžba završene srednje škole

Additional Information

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Online tečaj-Knjigovodstvo – Amor Lingua učilište”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)